7 augustus: Marga is jarig!

Blijf op de hoogte en volg Joan

08 Augustus 2022 | Hong Kong, Mid Levels

‘s Nachts om 00:00, onze tijd heeft Pim z’n zusje gefacetimed om haar te feliciteren met haar 18e verjaardag. Dat was hartstikke leuk en afgesproken ook al lagen wij te slapen. Met die 6 uur tijdsverschil is het 30 uur feest of zelfs 36 uur! En dus stonden er wel 2 activiteiten op de agenda: naar het hotelzwembad gaan en naar Marga’s allereerste casting!

Het zwembad van het hotel moet je reserveren, dat kan1x1,5 uur per dag. Het was er heerlijk rustig, we waren met nog geen tien man maar helaas, het zwemfeestje werd wreed verstoord. Na 3 kwartier werden we eruit gestuurd omdat het ging onweren. Jammer, het was juist zo bijzonder halverwege de wolkenkrabbers in een zwembad te liggen.

Om 18 uur had ze de casting voor een mogelijk eerste klus. Bij Louis Vuitton en dat op haar verjaardag! Vinden wij heel spannend. Het lijkt Marga hartstikke leuk, hier is ze tenslotte voor naar Hongkong gekomen. Ons is verzocht niet mee te komen, we hebben de tip gekregen in het aangrenzende winkelcentrum onszelf te gaan vermaken…

De casting duurde een half uurtje en was helemaal super! Of ze nou de opdracht binnen gesleept heeft of niet, het was een succes. Er waren veel modellen dus een grote concurrentie.

Er lagen 3 outfits voor haar klaar, compleet met schoenen en tas waarin ze door de winkel moest rondlopen. Onder andere een jurk ter waarde van duizenden euro’s dus het is niet gek dat iedereen voor vertrek gefouilleerd werd en de tas gecontroleerd.

We hadden nog nauwelijks de spanning van deze casting verwerkt toen de volgende alweer gepland stond.

• 08 Augustus 2022 - 16:56

Maartje:

oeoeoeh cliffhanger!

• 08 Augustus 2022 - 19:48

Elly:

Aw, hè, vertel verder

• 08 Augustus 2022 - 23:43

Sylvia:

Maar als ze de opdracht krijgt dan mag ze toch wel een tas meenemen?

• 09 Augustus 2022 - 12:03

Marianne:

E
    Superleuk begin! En, wat heb je gekocht, Joan?

• 11 Augustus 2022 - 20:50

Willem :

Gefeliciteerd Marga!!!!

(Ik loop een paar dagen achter ;-) )